Kinderopvang Paddington wordt geleid door een maatschap die in 2003 is opgericht. Op dit moment bestaat deze maatschap uit twee personen.

Jolanda Bus is, voordat zij bij kinderopvang Paddington terechtkwam, bijna twintig jaar op een peuterspeelzaal werkzaam geweest. Al sinds 2001 is zij verbonden aan Paddington, eerst als pedagogisch medewerker.

Annemiek van der Werf was oorspronkelijk werkzaam in het onderwijs. Daarnaast is zij sinds het prille begin in 1997 aan kinderopvang Paddington verbonden. Daar was zij werkzaam als pedagogisch medewerker.

Zowel Jolanda als Annemiek werken regelmatig mee op de groep. Wij willen graag het contact behouden met onze kinderen en hun ouders. Onze passie voor het werken met kinderen is de hoofdreden dat wij een kinderopvang zijn gaan leiden. Dat deel van ons werk willen we dan ook niet opgeven. Wij vinden het bovendien belangrijk dat beslissingen worden genomen vanuit wat wij zien en voelen op de groep en niet slechts van achter het bureau.

Samen zijn zij eigenaar van kinderopvang Paddington.

 

Uiteraard zijn wij slechts een deel van het “Paddingtonteam“. In totaal bestaat ons team uit 25 medewerkers. Wij stellen ze graag aan u voor.