Contracten worden afgesloten op basis van vaste dagen en vaste uren. Wij bieden geen flexibele opvang. In overleg is het wel mogelijk om dagen te ruilen of een extra dag af te nemen.

Wij bieden hele ( half acht tot kwart over zes) en halve dagopvang (half acht tot kwart over 1 en half 1 tot kwart over 6) aan en op de BSO zijn er lange ( 12 tot kwart over 6) en korte middagen ( 12 tot 3 en kwart over 3 tot kwart over 6). Vakantiedagen op de BSO zijn van half 8 tot kwart over 6. Eventueel kunt u ook gebruik maken van de VSO (voorschoolse opvang). U kunt dan vanaf half acht uw kind bij ons brengen en wij brengen uw kind dan naar school.

Onderstaande tarieven zijn de bruto tarieven. Werkende ouders hebben recht op kinderopvangtoeslag. Wat u daadwerkelijk betaalt, is afhankelijk van uw inkomen. Vaak krijgen ouders tussen de 60 en 90% terug. Voor een tweede kind ligt dat percentage nog iets hoger. Wilt u graag een berekening voor uw specifieke situatie, dan kunt u een proefberekening maken. U kunt hiervoor kijken op www.toeslagen.nl 

 

Dagopvang 2023

 

Hele dag:

  • Uren opvang per maand 46,58
  • Bruto kosten per maand € 372,67 (uurtarief dat u opgeeft aan de belastingdienst  € 8,80)

Halve dag:

  • Uren opvang per maand 24,92
  • Bruto kosten per maand € 199,33 (uurtarief dat u opgeeft aan de belastingdienst  € 8,80)

 

Naschoolse opvang 2023

 

Lange middag van 14.00 – 18.15 uur:

  • Uren opvang per maand 24,42
  • Bruto kosten per maand € 179,95 (uurtarief dat u opgeeft aan de belastingdienst  € 7,72)

Lange middag van 12.30 – 18.15 uur:

  • Uren opvang per maand 29,42
  • Bruto kosten per maand € 216,80 (uurtarief dat u opgeeft aan de belastingdienst  € 7,72)

Voorschoolse opvang:

  • Uren opvang per maand 3,83
  • Bruto kosten per maand € 28,23 (uurtarief dat u opgeeft aan de belastingdienst  € 7,72)

 

Heeft u een opvangdilemma? Bel ons of kom langs en wij denken met u mee. Eventueel doen wij u, binnen onze mogelijkheden, geheel vrijblijvend een voorstel. Zo is het bij ons bijvoorbeeld ook mogelijk om opvang om de week af te nemen.

Contracten zijn op basis van 52 weken of, in het geval van opvang om de week, 26 weken. Feestdagen en vakantiedagen betaalt u door. Hier is rekening mee gehouden in de totstandkoming van onze tarieven. Wij zijn het gehele jaar geopend met uitzondering van de nationale feestdagen.

Ruilen van een contractdag kan kosteloos binnen twee weken maar is alleen mogelijk als de bezetting dit toelaat en er geen extra medewerkers nodig zijn.

Margedagen zijn dagen of dagdelen waarop een school van te voren heeft aangegeven gesloten te zijn in verband met vergaderingen, bijscholingscursussen o.i.d. Uw kind kan dan door ons worden opgevangen op de buitenschoolse opvang. Geeft u dit bij voorkeur minimaal twee weken van tevoren aan. Margedagen worden berekend als extra opvang en betaalt u alleen als uw kind daadwerkelijk komt.