Het Paddingtonteam bestaat naast de maatschap uit 23 betrokken pedagogisch medewerkers, een administratieve kracht, een groepshulp en twee huishoudelijke medewerkers.

Alle pedagogische medewerkers werken regelmatig mee op de groepen. Wij beschikken niet over een invalpoule met medewerkers die onbekend zijn op onze locatie.  Daarnaast proberen wij medewerkers zoveel mogelijk op vaste groepen en vaste dagen te laten werken zodat u als ouder niet voortdurend nieuwe gezichten tegen zult komen. Uiteraard lukt dit niet altijd, iedereen wordt wel eens ziek en gelukkig gaan we ook zo nu en dan op vakantie.

Omdat onze groepen op leeftijd zijn ingedeeld, is het mogelijk om de kwaliteiten van onze medewerkers ten volle te benutten. Soms heeft dit te maken met opleiding en werkervaring. Wij hebben mensen in dienst met een onderwijskundige achtergrond, mensen die gespecialiseerd zijn in peuterspeelzaalwerk en die vanuit de kraamzorg bij ons terecht zijn gekomen. En soms heeft dit ook te maken met persoonlijke voorkeur en kwaliteiten.

In onze kantoorwerkzaamheden worden wij ondersteund door Connie. U kunt als ouder met al uw vragen bij haar terecht. Mocht zij u niet kunnen helpen, dan kan zij u in ieder geval doorverwijzen naar de juiste persoon om u verder te helpen.

De pedagogisch medewerkers worden daarnaast ondersteund door een groepshulp, Varni. Zij ontlast de medewerkers door extra schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren en assisteert op de peutergroep bij knutselwerkzaamheden en de verzorging van de kinderen.

Aly en Varni zijn onze huishoudelijk medewerkers. Zij zijn er iedere avond om onder anderen de vloeren te zuigen en te dweilen, zodat alles weer keurig schoon is op het moment dat ’s ochtends de eerste kinderen komen.

Ondanks onze verschillende achtergronden vormen wij samen een hecht en gezellig team. En aangezien kinderen zeer sfeergevoelig zijn, is dat een heel belangrijke bonus voor onze opvang!